A különbség a 270-es és az 550-es közúti sörétszóró gép között

- 2024-07-11-

Járdafúvó gépekfőként beton- és aszfaltburkolatok felületkezelésére használják, beleértve a felületi bevonatok eltávolítását, a szennyeződések tisztítását, a felületi hibák javítását stb. A 270-es és 550-es típusok általában különböző feldolgozási szélességű sörétszórásos gépekre vonatkoznak. A konkrét különbségek magukban foglalhatják a feldolgozási kapacitást, az alkalmazási területet, a berendezés méreteit stb. Az alábbiakban néhány gyakori különbség található a 270-es és 550-es járdaszemcseszóró gépek között:




1. Feldolgozási szélesség

270-es modell járdaszemcseszóró gép: Általában a feldolgozási szélesség 270 mm, amely alkalmas kisebb vagy helyi burkolatkezelésre.

550-es modell járdaszemcseszóró gép: Általában a feldolgozási szélesség 550 mm, amely nagyobb területeken alkalmas járdakezelésre, és javíthatja a munka hatékonyságát.

2. Feldolgozó kapacitás

270-es modell járdaszemcseszóró gép: A feldolgozó kapacitás viszonylag alacsony, alkalmas kisebb projektekhez vagy helyi javítási munkákhoz.

550 modell járdaszórásos gép: A feldolgozási kapacitás nagyobb, alkalmas nagyméretű járdakezelési projektekre, nagyobb munkaterületet fedhet le, időt és munkaerőt takaríthat meg.

3. Alkalmazási forgatókönyvek

270-es modell járdaszemcseszóró gép: Alkalmas olyan helyszínekre, mint például járdák, kis parkolók és szűk területek.

550-es közúti robbantógép: Alkalmas nagy felületű utak kezelésére, például autópályákon, nagy parkolókban és repülőtéri kifutópályákon.

4. A berendezés mérete és tömege

270 közúti sörétes robbantógép: Általában a berendezés kis méretű és könnyű, könnyen mozgatható és kezelhető.

550-es közúti sörétszóró gép: A berendezés nagy méretű és nagy tömegű, és több munkaerőt vagy mechanikai segítséget igényelhet a kezeléshez és a működtetéshez.

5. Tápellátás és tápellátás követelményei

270-es közúti sörétes robbantógép: Az energia- és tápellátási követelmények viszonylag alacsonyak, alkalmas korlátozott áramellátási feltételekkel rendelkező helyszínekre.

550-es közúti sörétrobbanó gép: Magasabb az energia- és tápellátási igény, és erősebb tápegységre is szükség lehet, amely jobb teljesítményviszonyok mellett alkalmas nagy projektterületekhez.

6. Ár

270-es közúti sörétszóró gép: Általában alacsony árú, alkalmas kis projektekhez vagy korlátozott költségvetésű vállalkozásokhoz.

550-es közúti sörétszóró gép: Az ára magasabb, de hatékony feldolgozó kapacitása és széles körű alkalmazási lehetőségei miatt alkalmas nagy projektekhez vagy nagy hatékonyságot igénylő vállalkozásokhoz.

7. Tisztító hatás

270-es közúti szemcseszórás: A tisztítóhatás mérsékelt, alkalmas nem túl bonyolult vagy jó felületi adottságú utakra.

550-es útfúvós gép: A tisztítóhatás jó, olyan projektekhez alkalmas, amelyek mélytisztítást vagy komplex útfelület-kezelést igényelnek.