Lánctalpas típusú sörétszóró gép szállítmánya

- 2023-04-28-

Tegnapelőtt ügyfelünk négy személyre szabott gyártását és hibakeresését fejezte belánctalpas típusú sörétszóró gépek, és készül becsomagolni és kiszállítani őket.


A sín típusú sörétszórásos gép gumisíneket alkalmaz, csökkentve a munkadarab és a sín közötti ütéseket és karcolásokat, és kis területet foglal el, rendkívül kényelmessé téve a kezelést, így sok gyártó alkalmazza. A gumisínek használata csökkenti az ütéseket és a karcolásokat a munkadarab és a sín között, kis alapterülettel és rendkívül kényelmes kezeléssel, így számos gyártó széles körben alkalmazza. A lánctalpas típusú sörétszórási gép egy gumisínekből kialakított homorú üreget használ munkadarab csapágytestként. Működés közben a sín forog, és gördülésre hajtja a munkadarabot a homorú üregben, így jó tisztító hatást ér el az alkatrészek belső és külső felületén egyaránt. Ez a géptípus kézi és automatikus be- és kirakodási módokra oszlik, nagy mennyiségű apró alkatrészek szemcseszórásos tisztítására alkalmas.

Alkalmazható homoktisztításra, rozsdaeltávolításra, oxidréteg eltávolítására, valamint kisméretű öntvények, kovácsolt anyagok, sajtoló alkatrészek, fogaskerekek, rugók stb. felületerősítésére, különösen alkalmas az ütközéstől nem félő alkatrészek tisztítására, megerősítésére.