Az acéllemez sörétszóró gép működési elve

- 2023-03-15-

A működési elveacéllemez sörétszóró gépaz alábbiak:


Csavaros szállítószalag:mindenekelőtt a megtisztítandó munkadarabot az átmenő típusú sörétszóró gép a szállítócsigás szállítószalagon keresztül juttatja a szemcseszóró kamrába. A szállítócsiga egy speciális szállítóeszköz. A spirál hatására előre tolja a munkadarabot, és szabályozza a munkadarab mozgási sebességét és irányát.


Sörétszórásos turbina:Amikor a munkadarab belép a szemcseszórás kamrába, a nagy sebességű forgó sörétszórási gép elkezd dolgozni. A sörétfúvó nagy sebességű forgó járókerékkel van felszerelve, amelyet elektromos motor vagy hidraulikus nyomás hajt meg a nagy sebességű forgás érdekében. Ezzel egyidejűleg a sörétszóró gépen keresztül nagy sebességű mozgó sörétet vagy acélsörétet szórnak be a sörétszóró gépbe. Ezek a sörétes vagy acéllövések beütik a munkadarab felületét, hogy megtisztítsák a felületen lévő rozsdát, oxidációt, olajat és egyéb szennyeződéseket.


Poreltávolító rendszer:nagy mennyiségű por és hulladékgáz keletkezik az átmenő típusú szemcseszóró gép szemcseszórásában. A környezet és a kezelők egészségének védelme érdekében a berendezést hatékony poreltávolító rendszerrel is fel kell szerelni. A poreltávolító rendszer elsősorban a keletkező port és hulladékgázt szűri és dolgozza fel a szűrőelemen, a poreltávolítón és egyéb eszközökön keresztül.

Az acéllemez sörétszórási gép működési elve viszonylag egyszerű, de a berendezés normál működésének és tisztító hatásának biztosítása érdekében figyelni kell a berendezés működési állapotára és karbantartására.



steel plate shot blasting machine