A hálószalagos sörétszóró gép jellemzői

- 2023-02-08-

Hálószalagos sörétszóró gép, más néven alumíniumötvözet hálós szalagos homokfúvó, csiszoló és rozsdamentesítő gép, főként autókerekek tisztítására és tisztítására szolgál, beleértve a kerék oxidációjának, foltjának, adagjának, érdességének stb. eltávolításának képességét. A speciális jellemzők és előnyök a következők: :
1. A hálószalagos sörétszórási gép egy automatikus zárt szemcseszórás. Nemcsak divatos tervezésű, tudományos és ésszerű felépítésű, hanem előnye is van, hogy javítja a munka hatékonyságát és jó feldolgozási hatást gyakorol a gyakorlatban.
2. Az ilyen típusú gépek tervezésénél a kettős szűrőszűrő kialakítását alkalmazzák a gépben lévő alkatrészekhez, amelyek nemcsak elkerülhetik a törmelék eltömődését a gép általános munkájában, hanem hatékonyan javítják a gép simaságát is. homokfúvás művelet.
3. A gépet független nagy zsákos poreltávolító rendszerrel is tervezték, aminek köszönhetően a gép az erős porgyűjtő képesség és a jó láthatóság előnyeivel rendelkezik a teljes használat során, és közvetlenül használható egy független porgyűjtő dobozzal. Sok fogyasztó szereti.

4. A hálószíj-fúvógép munkafülkéjének teljes kapacitása viszonylag nagy. A bal és jobb oldali ajtónyílás kialakításával kényelmesebb hozzáférni a használatban lévő munkadarabhoz, és ezzel némi üzemi helyet is megtakaríthatunk.