A lánctalpas sörétszóró gép előnyei

- 2022-12-13-

Lánctalpas típusú sörétszóró gépkonzolos típusú centrifugális homokfúvó gépet alkalmaz, nagy vetítési szöggel, nagy hatékonysággal és nincs holtszög. Hosszú élettartam és egyszerű szerkezet; A kopásálló gumisín csökkenti az ütközést és a munkadarab sérülését, valamint csökkenti a gép zaját; A vasúti sörétszóró gép DMC impulzusos visszamosó zsákszűrőt alkalmaz, és a porkibocsátási koncentráció alacsonyabb, mint a nemzeti előírások. Ez a szabvány nagymértékben javítja a kezelők munkakörnyezetét.


A lánctalpas típusú sörétszóró gép működési elve viszonylag egyszerű, de számos figyelemre méltó pont is van. A megadott számú munkadarab tisztítókamrába való behelyezése után zárja be az ajtót, indítsa el a gépet, hajtsa át a munkadarabokat a hengeren, kezdje el forogni, majd dobja ki nagy sebességgel a homokfúvó gépet.

A lövedékek legyező alakú sugarat alkotnak, és egyenletesen ütik a munkadarab felületét a tisztításhoz. A kidobott lövedékek és homokszemcsék a pályán lévő kis lyukakból az alján lévő szállítócsigásra áramlanak, és a szállítócsigás szállítószalagon keresztül jutnak el a liftbe. A garat az elválasztóba van szétválasztva.

A poros gázt a ventilátoron keresztül beszívják a porgyűjtőbe, tiszta levegőre szűrik és a légkörbe engedik. A lánctalpas típusú sörétszóró gép porát levegőn keresztül visszafújják a porgyűjtő alján lévő porgyűjtő dobozba, és a felhasználók rendszeresen eltávolíthatják.



shot blasting machine