A sörétszóró gép karbantartási követelményei

- 2022-04-29-

1. Mindig ellenőrizze, hogy nem esnek-e különféle tárgyak a készülékbesörétszóró gép, és időben tisztítsa meg, nehogy az egyes szállító láncszemek akadályozzák a berendezést.

2. Az ellenőrzés előtt gondosan készítse elő az alkalmazottak közötti számlanyilvántartásokat.

3. Végezze el a másodlagos ellenőrzéstsörétszóró gépminden műszakban, főként: védőlemezek, lapátok, járókerekek, gumifüggönyök, irányított hüvelyek, görgős asztalok és egyéb kopó alkatrészek, és probléma esetén időben cserélje ki azokat.

4. ellenőrizze az elektromos alkatrészek koordinációjátsörétszóró gép, különösen ellenőrizze, hogy a csavarok meglazultak-e, és időben húzza meg őket.

5. Rendszeresen ellenőrizze, hogy az olajtöltés az egyes részeksörétszóró gépmegfelel a követelményeknek.

6. A kamarai testőr asörétszóró gépminden nap ellenőrizni kell, és ha sérülés van, azonnal ki kell cserélni.

7. Azsörétszóró gépbármikor ellenőriznie kell a tisztító hatást. Ha bármilyen rendellenességet észlel, azonnal le kell állítani, és el kell végezni a berendezés átfogó ellenőrzését.

8.Mielőtt bekapcsolná asörétszóró gép, a személyzetnek ellenőriznie kell, hogy a különböző kapcsolók a kapcsolószekrénysörétfúvó gépeka kívánt beállítási pozícióban vannak, majd kapcsolja be a gépet, hogy elkerülje a helytelen működést, az elektromos és a gépbeállító berendezések károsodását, valamint a berendezés beállítási károsodását.

shot blasting machine