Az átmenő szemcseszórás gép alkalmazási tartománya

- 2022-04-18-

1. Csapágygyár
Mindannyian tudjuk, hogy a csapágyakat be kell préselni a formába. Általában a csapágy összenyomódása után nem olyan érdes és sima. Persze néha a durva esetek sem kizártak. Ebben az időben az áthaladássörétszóró gépel tudja látni a feladatát, hogy ez az érdes csapágyfelület sima legyen.
2. Hajógyár
Mindannyian tudjuk, hogy a hajógyárakban sok acéllemez van, és ha az acéllemezek nincsenek védve, könnyen berozsdásodhatnak. Ha a rozsdát nem megfelelően kezelik, a hajó minősége nem garantált. Alövés robbantógépegy jó rozsdaeltávolító gép, időt és hatékonyságot takarít meg.
3. Gépjárműgyártás
Az autó számos alkatrészét fényesíteni kell a gyártás során. Mivel ezeknek az alkatrészeknek az erőssége és eredeti formája nem változtatható meg, másra kell mennisörétszóró gépkezelni ezeket a problémákat.
4. Hardvergyár
A vasgyár alkatrészei igen igényesek és kis méretűek. Ezt a problémát nehéz kézzel megoldani. Ezért ezeknek az alkatrészeknek a felületének feldolgozásához a megfelelő típusú szemcseszórásos gépet fogjuk használni.
5. Acélgyár
Az acél elengedésekor azt fogjuk tapasztalni, hogy sok sorja lesz rajta, ami nagy hatással van az acél minőségére. Asörétszóró gépel tudja távolítani az acélfelület sorjait, és simává varázsolja a felületet. Ezzel biztosítva az acél minőségét.