21*9*9 Nagy homokfúvó helyiséget küldtek az Egyesült Arab Emírségekbe

- 2022-03-16-

Múlt héten a 21*9*9nagyméretű homokfúvó helyiségAz Egyesült Arab Emírségek vásárlója által testreszabott kivitel elkészült, és a harmadik autó csomagolása és kiszállítása folyamatban van.

sandblasting roomsandblasting room

21*9*9 jelentése ahomokfúvó helyiséghossza 21 méter, szélessége 9 méter és magassága 9 méter. Ügyfeleink nagyméretű tartályokat szeretnének tisztítani, ezért a mi nagy homokfúvó helyiségünket választották.

Homokfúvás helyiségszemcseszórási helyiségnek és homokfúvó helyiségnek is nevezik. Alkalmas néhány nagy munkadarab felületének tisztítására és rozsdamentesítésére, valamint a munkadarab és a bevonat közötti tapadás növelésére; Ezek a következők: mechanikai visszanyerő homokfúvó helyiség és kézi regeneráló szemcseszórás; a homokfúvó helyiség fő jellemzője, hogy a kezelő a homokfúvás folyamata alatt bent van. A védőruházat és a sisak védi a kezelőt a koptató ütésektől, a szellőzés pedig a sisakon keresztül friss levegőt biztosít a kezelő számára.

Ahomokfúvó helyiségalkalmazza a besajtolásos homokfúvás eljárást, vagyis a homokot a sűrített levegő nyomása, áramlási sebessége és áramlása a fémfelületre permetezi. Amikor a homokfúvó helyiség üzemállapotban van, a sűrített levegőt és a tartályban lévő homokanyagot egyidejűleg összekeverik és szórják, így a sűrített levegő teljes mértékben hasznosítható, a levegő és a homokanyag áramlási sebessége pedig könnyen állítható, és az ideális keverési arány, energia és homokanyag érhető el. Alacsony fogyasztás és magas csiszolási és seprési hatékonyság, alkalmas nagyméretű fémfelületek tisztítására és rozsdamentesítésére hajógyártásban, repülőgépgyártásban, gördülőállományban, híd-, vegyiparban és más iparágakban.

Ahomokfúvó helyiségpajzsokkal és biztonsági figyelmeztető táblákkal rendelkezik, ahol vannak erőátviteli alkatrészek, figyelmeztetve a bevonat színére, valamint a működési pozíciót és a karbantartó platformot vészleállító gombokkal tervezték, így a tablettaellátás, a szemcseszórás (homok) pirula, a karbantartási és egyéb eszközök biztonságosak Láncolt, a homokfúvó helyiség lövedék-visszanyerő hevederes szállítószalaggal van felszerelve a szétszóródott lövedékek okozta balesetek megelőzésére. A homokfúvó helyiség kikapcsoló vészvilágítással van felszerelve, az automata sétálóasztal pedig biztonsági korláttal rendelkezik.

Ahomokfúvó helyiségkis teljesítményű motort használ a nagy felületű padlócsiszoló anyagok hatékony és automatikus visszanyerésére, ami nagymértékben csökkenti az energiafogyasztást és a használati költségeket. Amikor a csiszolóanyagot újrahasznosítják, csak a kopásálló poliuretán kaparó érintkezik a csiszolóanyaggal, anélkül, hogy bármilyen más alkatrészhez súrlódás lenne, és lassan és egyenletesen kerül újrahasznosításra, így teljesen kiküszöbölhető a csiszolóanyag másodlagos zúzási vesztesége a padló alatt. újrahasznosítása, és eltávolítása A padlószerkezet kopása nulla közelébe csökken, ezáltal súrolóanyagok takaríthatók meg, és nagymértékben meghosszabbítja a padló élettartamát, nagymértékben csökkentve a használati költségeket.

Ahomokfúvó helyiséghosszú élettartamú és könnyen karbantartható: a nagy kopásállóságú poliuretán kaparók kialakítása és anyagválasztása biztosítja a kaparórendszer ultrahosszú élettartamát, a poliuretán kaparó pedig egyszerűen cserélhető a padlórácslap egyszerű kinyitásával , ami könnyen karbantartható. Gyors, kényelmes és munkaórákat takarít meg. A homokfúvó helyiség kis teljesítményű motorja alacsony zajszintről gondoskodik. A homokfúvó helyiségben nincs szükség gödör kialakítására, ami kényelmesebb a telepítéshez.