Sörétszóró gép tartozékok napi karbantartása

- 2022-02-22-

Most pedig beszéljünk a napi karbantartási ismeretekről az átmenő sörétszóró gép tartozékairól:

1. Ellenőrizze, hogy nem esik-e a gépbe egyéb, és időben tisztítsa meg, hogy megelőzze a berendezés meghibásodását az egyes szállítóelemek eltömődése miatt.

2. Munkavégzés előtt ellenőrizze, hogy a szemcseszóró gép tartozékainak csavarjai meg vannak-e húzva.

3. Az átmenő szemcseszórásos gép üzembe helyezése előtt ellenőrizni kell a kopó alkatrészek, mint például a védőlemezek, lapátok, járókerekek, gumifüggönyök, irányított hüvelyek, görgők stb. kopását, és időben cserélni kell .

4. Ellenőrizze az elektromos készülékek mozgó alkatrészeinek összehangolását, laza-e a csavarkötés, és időben húzza meg.

5. Rendszeresen ellenőrizze, hogy az alkatrész olajtöltése megfelel-e az előírásoknak a szemcseszórásos gép olajfeltöltési pontján.

Ezenkívül magas hőmérsékletű és magas páratartalmú környezetben a motor, a lapát, a reduktor stb. könnyen hőt termelnek, amikor az átmenő sörétszórásos gépet használják, és maga a levegő hőmérséklete magas, és az átmenő sörétszóró gép tartozékai nehezen oszlatják el a hőt. , a kiegészítők fogyasztása exponenciálisan megnő. Mivel maga az átvezető sörétszóró gép nedves, esős és forró környezetben van, az átmenő sörétszóró gép elektromos alkatrészei súlyosan elöregednek és könnyen rövidre zárhatók, ami különös figyelmet igényel. Az átmenő szemcseszóró gépben használt acélszemcse nedves környezetben könnyen rozsdásodik, a rozsdás acélszemcse pedig könnyen károsítja az átmenő szemcseszóró gép csavarját és emelőszalagját használat közben.