Q6914 Görgős sörétszóró gépet küldtek Kolumbiába

- 2022-02-18-

Tegnap befejeződött egyedi gyártású görgős szórógépünk gyártása és üzembe helyezése, amelyet becsomagolnak és Kolumbiába küldenek.

A megrendelő elmondása szerint ezt a szemcseszórásos gépet elsősorban H-gerenda és acéllemez tisztítására, rozsdamentesítésére vásárolták. A szemcseszórt lemez hatékonyan távolítja el a rozsdát és javítja a lemez szilárdságát.

 

A profilozott acél görgős sörétszóró gépet főként hidak építésében és más iparágakban használják. Eltávolítja a rozsdaréteget, a hegesztési salakot és az oxidréteget az acélszerkezetek, például az I-gerenda, a csatornaacél, a szögacél és az acélrudak felületéről, hogy egyenletes fémes fényt kapjon. . A profilozott acél görgős sörétszórási gép bizonyos fokú egyenetlenségeket eredményezhet a munkadarab felületén, növelheti az alkatrészek súrlódási együtthatóját (főleg a nagy szilárdságú súrlódó csavarokhoz használják) és a bevonat tapadását, hogy javítsa a munkadarabot. a bevonat minősége és az acél korróziógátló hatása.

 

A profilozott acélgörgős típusú sörétszórási gépben használt sörétszórási gép nagy sörétszórási térfogattal, kis vibrációval és alacsony zajszinttel rendelkezik. A sörétszórás kerék elrendezését számítógépes szimuláció optimalizálja, és a sörétszórás kerék egyenletesen van elosztva a szemcseszórás kamra felett és alatt, hogy teljesen lefedje a munkadarab felületét. A speciális elosztó szerkezete ideálissá teheti a sörétfúvó hatást, a gyorskioldó járókerék kialakítása pedig csökkentheti a későbbi karbantartások, alkatrészek cseréinek munkaintenzitását.