Horogszóró gép napi karbantartása

- 2022-01-12-

A horgos sörétes szórógép napi karbantartása:

1. Munka előtt ellenőrizze az alkalmazottak közötti átadás-átvételi nyilvántartásokat.

2. Ellenőrizze, hogy nem esik-e a gépbe különféle anyagok, és időben távolítsa el őket, hogy megelőzze a berendezés meghibásodását az egyes szállítóelemek eltömődése miatt.

3. Használat előtt műszakonként kétszer ellenőrizze a kopó alkatrészek, például védőlemezek, lapátok, járókerekek, gumifüggönyök, irányított hüvelyek, görgők stb. kopását, és időben cserélje ki.



4. Ellenőrizze az elektromos készülékek mozgó alkatrészeinek koordinációját, a csavarkötések meglazulását, és időben húzza meg azokat.


5. Rendszeresen ellenőrizze, hogy az egyes alkatrészek olajtöltése megfelel-e az előírásoknak a szemcseszórásos gép olajfeltöltési pontján.


6. Naponta ellenőrizze a sörétszóró gép kamratestvédőjét, és azonnal cserélje ki, ha megsérül.

7. A kezelőnek bármikor ellenőriznie kell a tisztító hatást. Ha bármilyen rendellenességet észlel, a gépet azonnal le kell állítani, és a berendezés egészét ellenőrizni kell.

8. A kezelőnek a gép indítása előtt ellenőriznie kell, hogy a kapcsolószekrény (panel) különböző kapcsolói a kívánt beállítási helyzetben vannak-e (beleértve az egyes tápkapcsolókat is), hogy elkerülje a meghibásodást, az elektromos és mechanikus berendezések károsodását, valamint a berendezés okozását. kár.


9. A tömítéseket naponta ellenőrizni kell, és sérülés esetén azonnal ki kell cserélni.


10. Mindig ellenőrizze az acéltisztítás minőségét, szükség esetén állítsa be a lövedék kivetülési szögét és a görgő szállítási sebességét, és az üzemeltetési szabályoknak megfelelően működjön.