Az acéllemez görgős típusú sörétszóró gép előnyei

- 2022-01-03-

1. A sörétszóró gépen áthaladó acélsín az acélcső feldolgozásakor eléri a különféle szennyeződések, például a rozsdaréteg és a hegesztési salak eltávolításának funkcióját a forgása során, így az acélcső gyorsan kenő hatású lehet. nagyobb a tapadóerő a festék permetezésénél, és mivel a külső kenőanyag acélcső, erősebb fáradás- és sugárzásgátló képességgel rendelkezik, és az élettartama gyorsan meghosszabbodott.
2. A sörétszórásos acélsín rendkívül nagy munkahatékonysággal rendelkezik, gyorsan megbirkózik a rajta lévő szennyeződésekkel, és nagyon egyszerű és gyors a forgács cseréje, a másik szempont pedig az acélpálya sörétszórásos használata. a gép ideje és percei is biztonságot garantálnak. Mivel zárt térben végzik, nem kell attól tartani, hogy a megmunkált lövedékek kilökődnek és megsértik a személyzetet. Ugyanakkor elkerüli a gép kopását is. .

A fenti két előny a sörétszórásos acéllemez pálya két legszembetűnőbb előnye. Ez a két tulajdonság teszi a sörétfúvógépen áthaladó acéllemez pálya nagyobb piacot, ugyanakkor sok tehetséget is kapott a gyárból. A személyzetet nagyon dicsérik, és nagyon jó hírnevük van. Ezért, ha sörétfúvó gépre van szüksége, vásároljon egy acél lánctalpas sörétszóró gépet. Nem csak biztonságosabb a használata, hanem nagyon magas a munkahatékonysága is.