Kuvaitba küldött görgős sörétszóró gép

- 2021-12-10-

Ezen a héten cégünk agörgős szemcseszórásos gépKuvaitba. A járványhelyzet miatt cégünk mérnökeinek külföldre történő beüzemelése korlátozott, ezért ezt a görgős szállítószalagos sörétfúvó gépet a csomagolás előtt előszereljük és cégünk műhelyében teszteljük. Amikor a görgős szállítószalag sörétszóró gép működik, teljes körű képet készítünk a berendezés működéséről és a munkadarab tisztító hatásáról, és megerősítjük az ügyféllel, hogy nincs probléma, mielőtt folytatnánk a csomagolást és a kivitelt. felszerelés.





A hengeres szemcseszóró gép működési elve: a berendezés munkafolyamata során az acélszerkezetet vagy acélanyagot az elektromosan vezérelt, állítható sebességű szállítóhenger a tisztítógépterem kilökési zónájába juttatja. A sörétfúvó berendezés által kidobott erős és sűrű lövedékek becsapódása és súrlódása miatt az oxidréteg, a rozsdaréteg és a rajta lévő szennyeződés gyorsan lehullik, az acél felülete pedig sima és tiszta felületet kap, bizonyos fokú érdesség mellett. A kültér mindkét oldalán lévő bemeneti és kimeneti görgőket megtisztítják. Munkadarabok közúti be- és kirakodása.

A görgős szállítószalag típusú sörétszóró gép munkafolyamata során az acélra hulló lövedékeket és rozsdaport a fúvóberendezés fújja, a szétszórt sörétpor keveréket a visszanyerő csavar a kamratölcsérbe továbbítja, és a függőlegesen összegyűjti. és vízszintes csigás szállítószalag. A felvonó alsó részében a gép felső részén található szeparátorhoz emelik, és a leválasztott tiszta lövedékek a leválasztó garatba esnek a robbantási újrahasznosítás céljából. A szemcseszórás során keletkező port a kipufogócső a poreltávolító rendszerbe juttatja, a megtisztított gáz pedig a légkörbe kerül. A szemcsés port felfogják és összegyűjtik, és a kibocsátás megfelel a nemzeti szabványoknak. A vállalkozásoknak nem kell aggódniuk a környezetszennyezés miatt.

A görgős szállítószalag sörétszóró gép munkahatékonysága a kézi munkának több tucatszorosának mondható. Az illetékesnek csak megrendelnie és megadnia kell a számítógépen, és a gép meg tudja dolgozni ezen munkadarabok felületét. Érdemes megemlíteni, hogy eltávolítja a rozsdát. A folyamat során a görgős sörétszóró gép nem károsítja magát a munkadarab szerkezetét.

A munkadarabot görgős szállítószalaggal végzett sörétszórásos tisztítással a következő előnyök érhetők el: javul a termék megjelenése és belső minősége, ami új üzleti lehetőségeket hoz a gyártók számára; a szemcseszórás után a munkadarab bizonyos érdességet és egyenletességet érhet el. Tisztítsa meg a fémfelületet, javítja a mechanikai termékek és fémanyagok korrózióállóságát; megszünteti a szerkezeti részek belső hegesztési feszültségét, javítja a fáradásállóságukat, és hosszú élettartamot biztosít; növeli a festék film tapadását, javítja a munkadarab dekorációs minőségét és korróziógátló hatását; görgős asztali áthaladások A típusú szemcseszórásos gép PLC automatikus tisztítási módot valósít meg, amely nagymértékben javítja a tisztítási munka hatékonyságát és csökkenti a munkaintenzitást.

Míg a görgős szállítószalag típusú sörétszórási gép kényelmesen használható, utólagos karbantartást és odafigyelést igényel. Mindenekelőtt meg kell értenie a használati utasításait és a kezelési eljárásait, hogy elkerülje magának a testnek és a működési tárgynak a károsodását a helytelen működés során.

A görgős szemcseszórás nem szabványos vagy testreszabott berendezésekhez tartozik. A vevő saját termékei szerint kell megtervezni. Ezért a művelet elvégzése előtt meg kell erősíteni az igényeket az ügyféllel, hogy elkerülje az értelmetlen műveletet és az anyagpazarlást. Azt is meg kell tenni A test megfelelő karbantartását és élettartamának növelését.

Bevezetés a görgős sörétszóró gép jellemzőibe:

1. Kompakt szerkezet, nagy hatékonyság, jó tisztítási minőség, biztonságos és megbízható munkavégzés és stabil működés;

2. A tisztítóhelyiség magas krómtartalmú acél védőlemezt használ, amely kopásálló és ütésálló, jó szilárdságú és hosszú élettartamú;

3. Erős görgős szállítószalagot alkalmaz a nehéz és szuper hosszú munkadarabok áthaladásához;

4. Másodlagos poreltávolítás, nagy szívótérfogat, tiszta porszűrés és levegőkibocsátás a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően.