A sörétszórásos turbina alkatrészek fontossága

- 2021-11-26-

Mint mindannyian tudjuk, a sörétrobbantás magjagépa sörétrobbantásturbina. A szemcseszórás minőségeturbinameghatározza a szemcseszóró gép minőségét. Ezért a sörétszórás minőségeturbina alkatrészeka sörétfúvógép fontos magánélete.

 

Jó sörétszórásturbina tartalékaz alkatrészek alapvetően nem károsíthatják a fém alkatrészeket, a méretpontosság nem változik, és az alkatrészek felülete nem szennyeződik, a csiszolóanyag nem lép kémiai reakcióba az alkatrészek anyagával, és kényelmes a használata. Például könnyen kezelhető a hornyok és a nehezen elérhető helyzetek. Különféle csiszolóanyagok választhatók a felhasználáshoz. Alacsony energiafogyasztás, alacsony költség és jelentősen csökkentett költségek. Ez elsősorban a munkavégzés hatékonyságának javulásában mutatkozik meg, amely különféle követelményeknek tud megfelelni. Különféle felületkezelési követelmények. Tehát a sörétszórási gép alkatrészei nagyon fontosak, és a minőség az első!

 

Folyamatos fejlesztés, fejlesztés és fejlesztés után a Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd. által gyártott sörétszórási tartozékokat előnyben részesítették a sörétszórási gépiparban. A cég minden gyártási rendelése a minőség és az értékesítés utáni előfeltétele alapján készül. A vállalat elfogadja a termékminőség szigorú ellenőrzésének és az egyablakos termékértékesítés utáni szolgáltatásnak az irányítási politikáját, és az évek során sok ügyféltől dicséretet nyert.