Ausztráliába küldött Q6933 görgős típusú sörétszóró gép

- 2021-11-12-

Mára az ausztrál vásárló által testreszabott q6933 görgős sörétes gépet gyártották. Cégünk mérnökeinek üzembe helyezése után tökéletesen megfelelt a vevői munkadarab tisztítással kapcsolatos követelményeinek, felszerelése és kiszállítása Ausztráliába történik.


A görgős szemcseszórásos gépet elsősorban különféle acélfelületek tisztítására és rozsdamentesítésére használják. Az acélszerkezetek, mint a H-gerenda, a csatornaacél, a négyszögletes acél, a lapos acél és egyéb acélszerkezetek, amelyek megfelelnek a munkadarab tisztítására szolgáló berendezés méretének, felhasználhatók görgős szemcseszóráshoz. Tabletta gép.

 

A görgős szállítószalag típusú szemcseszóró gép munkafolyamata során a munkadarab a görgős szállítószalag rendszeren keresztül kerül a sörétszórás helyiségébe. A munkadarab előre haladva kapja meg a lövedéket a sörétszóró géptől, amitől a munkadarab felületén lévő rozsdafoltok és oxidrétegek piszkosak lesznek. A tárgy gyorsan leesik és bizonyos fényessé válik. A felület bizonyos fokú érdessége növeli a későbbi felületfesték tapadását, és javítja a munkadarab minőségét és élettartamát. A munkadarab megtisztítása után a görgős szállítószalag kimeneti rendszerén keresztül kerül kiküldésre. Eltávolítása esetén a teljes munkafolyamat véget ér.


Ha a gép működéséről van szó, az első dolog, amire figyelni kell, a biztonság. A munkadarab felületének tisztításakor a kezelőnek megfelelő biztonsági munkát kell végeznie, például védőruházatot, sisakot és védőszemüveget kell viselnie, hogy megakadályozza a törmelék vagy egyéb törmelék kifröccsenését és a kezelő sérülését.