A közúti sörétszóró gép hat alkalmazása

- 2021-11-08-

A közúti sörétszóró gép hat alkalmazása

(1) Aszfaltburkolat csúszásgátló kezelése

 

Nem hagyható figyelmen kívül az útfelület egyenetlenségének hatása a forgalomra. Évről évre nő az útcsúszás okozta közlekedési balesetek száma. Például a kanyarodó szakaszokon és a balesetveszélyes szakaszokon járdaszóró gépeket használnak az elhaladó járművek csúszásgátló funkciójának javítására, ami nagyon kényelmes és rugalmas.

 

(2) Az útfelület olajos elöntése

 

Autópályákon és autópályákon az időjárás miatt az aszfaltburkolat gyakran olajos elöntéssel jár, ami befolyásolja a járművek normál vezetését. Az útszórásos gép közvetlenül eltávolíthatja az aszfaltburkolaton lévő olajat, és javíthatja az olajáradás okozta csúszásgátlót. Csökkentett funkcionalitás.

 

(3) Az útburkolati jelek befejezése

 

Szintén fejfájást okoz az útfelületen lévő hulladékok és régi jelölések kidolgozása. A jelölések egy sörétes szórógéppel könnyen eltávolíthatók. Különösen alkalmas hidegfestékes jelölések kidolgozására, valamint külterületek, például városi sétálóutcák tisztítására és befejezésére.

 

(4) Felület érdesítése és simítása, ha az útfelületet takarják

 

A felületi érdesség a burkolat felületkezelése során közúti sörétszórásos géppel adható a felülethez, ami nagymértékben növeli a hígtrágya porzáró felület szerkezeti tartósságát; ha a gyantaanyagot felületi felületre használják, az első szemcseszórásos kezelés nagymértékben javíthatja a gyantaborítás és az eredeti alapréteg közötti kötési szilárdságot.

(5) Gumiabroncsnyomok eltávolítása a repülőtéri kifutópályákon

 

A repülőtéri kifutópályán nagy sebességgel felszálló és süllyedő repülőgépek guminyomokat hagynak a kifutópályán, ami befolyásolja a repülőgép biztonságáts fel- és leszállás. A járda sörétszórási gép beállíthatja a befejezési sebességet és sebességet a kifutópálya különböző feltételeinek megfelelően. A mélység befejezése után a megjelenés a befejezés után nagyon szép és szép. Főleg a téli építkezést ez nem érinti.

 

(6) Acéllemezek, hajófedélzetek, acéldobozos hídfedélzetek és olajfúrótornyok megjelenésének befejezése.

 

Az útburkolati sörétszórási gép használható az oxidréteg, a rozsda eltávolítására és a hajófedélzet, az acéldobozos hídfedélzet, az olajfúró platform, a vegyi olajtartály, a hajó belső és külső felületének, valamint az acéllemez külső felületének érdesítésére. , érdességi fokozata pedig Sa2,5- 3.0 osztály, teljes mértékben megfelel a korróziógátló bevonat vagy a nagy teherbírású bevonat előkezelési követelményeinek.