A hálószíj gyakori hibái és hibaelhárítási módszerei sörétszórásos gépen keresztül

- 2021-10-11-



1. A sörétfúvó berendezés ahálószíj típusú sörétszóró géperősen vibrál: a penge erősen elhasználódott, a munka kiegyensúlyozatlan, a penge ki van cserélve; a járókerék erősen elhasználódott, cserélje ki a járókerék testét; a csapágy kiégett, cserélje ki és töltse fel a zsírt; a sörétszóró berendezés rögzítve van A csavarok meglazultak, húzza meg a csavarokat.


2. Rendellenes zaj van a hálószíj áthaladó sörétfúvó gép sörétfúvó berendezésében: a lövedék nem felel meg a követelményeknek, ami homok elakadás jelenségét okozza, cserélje ki a minősített lövedéket; nagyobb részecskék vannak a lőtt anyagban, ellenőrizze és távolítsa el; a sörétrobbanó berendezés védőlemeze meglazult, és a járókerék vagy a járókerék lapátja dörzsölve van, és a védőlemez be van állítva; a sörétszóró berendezésben lévő kapcsolótárcsa csavarjai meglazultak, a csavarok meg vannak húzva.

3. Egyenetlen sörétszórási térfogat a hálószalagon a sörétszóró gépen keresztül: állítsa be az egyes robbantási kapuk nyílását; állítsa be az elválasztó lehulló homokkondicionáló lemezének hézagát, hogy az áramlási függöny egyenletes legyen.

4. A hálós szalagos szemcseszórásos gép porgyűjtőjének poreltávolítási hatékonysága alacsony: a porgyűjtő ventilátora nem megfelelően van csatlakoztatva, a ventilátor forog, a vezetékek át vannak kötve; a porgyűjtőben lévő zsák nincs szorosan megkötve vagy sérült, vagy a zsák rövid; a poreltávolító csővezeték csatlakozása nincs jól tömített, Gondoskodjon az összes alkatrész tömítettségéről; a megtisztított munkadarab nem esik ki megfelelően, túl sok homok marad, és túl magas a poreltávolító bemenet portartalma; a porgyűjtő visszafújó mechanizmusa nincs aktiválva, vagy az aktiválások száma kicsi, és a por blokkolja a zsákot és időben eltávolítja a tartozékot. Por a textilzsákon.

5. A hálószalagos sörétfúvó gép porgyűjtőjének porában túl sok lövedék van: a leválasztó levegő térfogata túl nagy, és a fúvóka terelőlemezét megfelelően be kell állítani, amíg a poreltávolító hatás nem garantálható, de a lövedékek nem szívják ki.

6. A hálószíjas sörétfúvó gép tisztító hatása nem ideális: a lövedékek utánpótlása hiányos, az új lövedékek megfelelően kiegészítve; nem megfelelő a robbantószerkezet kinyúlási iránya, állítsa be a robbantószerkezet ablakának tájolását; a lövés szemcsemérete nem megfelelő, válassza ki újra a lövést Anyagméret: ha a pelletek agglomerálódnak vagy túl sokáig használják, cserélje ki a golyót.