Az acélcső belső és külső faltisztító gép három előnye

- 2021-10-04-

Az acélcső belső és külső fali sörétszórási gép egyfajta sörétszórási berendezés, amely sörétszórás útján tisztítja és permetezi az acélcsöveket. A gép elsősorban az acélcsövek felületét és belső üregét forgatja, hogy eltávolítsa a ragacsos homokot, a rozsdaréteget, a hegesztési salakot, az oxidréteget és a törmeléket. Tegye simává az acélcső felületét és javítsa a munkadarab festékfilm tapadását, javítsa az acélcső fáradásállóságát és korrózióállóságát, és meghosszabbítsa élettartamát.

A sörétszórás gép működési sorrendje: adagolási támogatás → adagoló mechanizmus adagolása → belépés a szemcseszórás helyiségébe → szemcseszórás (a munkadarab előrehaladása közben forog) söréttároló → áramlásszabályozás → a munkadarab szemcseszórásos kezelése → kanalas felvonó Függőleges emelés → Salakleválasztás→(Recirkuláció)→Küldje ki a sörétszórás kamrát→Kirakodás a kirakodó szerkezettel→Lerakodási támogatás. A sörétfúvó berendezésben használt ívelt pengék miatt javul a lövedékek beáramlási teljesítménye, nő a kilökési teljesítmény, a munkadarab meglehetősen kompakt és nincs holtszög, és kényelmesebb a karbantartás.

Az acélcső belső és külső fali sörétszórási gépnek a következő előnyei vannak:

1. A sörétfúvó gép centrifugális konzolos típusú, új, nagy hatékonyságú, többfunkciós sörétfúvó berendezést alkalmaz, amely nagy lövésfúvással, nagy hatékonysággal, gyors pengecserével rendelkezik, és beépített cserével rendelkezik, és kényelmes a karbantartáshoz.

2. A munkadarab folyamatosan halad át a szemcseszórás gép be- és kimenetén. A nagyon eltérő csőátmérőjű acélcsövek tisztításához, hogy megakadályozzák a lövedékek kirepülését, a gép többrétegű, cserélhető tömítőkefét alkalmaz a lövedékek teljes tömítése érdekében.

3. A teljes függöny típusú BE típusú salakleválasztót alkalmazzák, amely nagymértékben javítja az elválasztás mennyiségét, az elválasztás hatékonyságát és a szemcseszórás minőségét, valamint csökkenti a szemcseszórásos eszköz kopását.