Óvintézkedések a lánctalpas sörétszóró gép tesztgépére vonatkozóan

- 2021-09-22-

1. Munkavégzés előtt a kezelőnek először meg kell értenie a lánctalpas használati útmutatójában szereplő vonatkozó előírásokatsörétszóró gép, és teljes mértékben megérti a berendezés szerkezetét és funkcióját.

2. A gép indítása előtt a kezelőnek ellenőriznie kell, hogy a rögzítőelemek meglazultak-e, és hogy a gép sima állapota megfelel-e a követelményeknek.

3. A lánctalpas típusú sörétszórási gép pontos telepítést igényel. A gép beindítása előtt minden alkatrészre és motorra egyszeri működésű tesztet kell végezni. Az egyes motorok forgása legyen pontos, a lánctalpas és emelőszíjak mérsékelten szorosak legyenek, és ne legyen eltérés.

4. Ellenőrizze, hogy az egyes motorok üresjárati árama, a csapágyhőmérséklet-emelkedés, a reduktor és a sörétszóró berendezés megfelelően működik-e. Ha problémákat találnak, a tényezőket ki kell vizsgálni és időben ki kell igazítani.

5. Miután az egygépes tesztben nincs probléma, a porgyűjtő, az emelő, a dob előreforgatása és a sörétfúvó berendezés alapjárati tesztje egymás után elvégezhető. Az alapjárati idő egy óra.

A lánctalpas sörétszóró gép felépítése:

A lánctalpas sörétszórási gép egy kis tisztítóberendezés, amely főként tisztítóhelyiségből, sörétszórási egységből, felvonóból, szeparátorból, szállítócsavarból, poreltávolító csővezetékből és egyéb alkatrészekből áll. Takarító helyiség A takarító helyiség acéllemezből és profilacél hegesztett szerkezetből készül. Ez egy zárt és tágas munkatér a munkadarabok tisztítására. A két ajtó kívülről nyílik, ami növelheti az ajtó takarítási terét.