Acélcső sörétszóró gép összetétele

- 2021-09-22-

Az acélcső sörétszórási gép főként az adagoló görgős asztalból, a sörétfúvó tisztítógépből, a küldő görgős asztalból, az adagoló mechanizmusból, a levegővezérlő rendszerből, az elektromos vezérlőrendszerből és a poreltávolító rendszerből áll. A sörétrobbanó gép sörétszórás kamrából, sörétszórás-egységből, robbantó vödörből és rácsból, robbantási salakleválasztóból, emelőből, platform létrakorlátból, robbantórendszerből és egyéb alkatrészekből áll.

Az acélcső sörétszórásos gép alkalmas acélcsövek sorozatainak folyamatos szemcseszórására hegesztés vagy festés előtt, a rozsda, vízkő és egyéb szennyeződések alapos eltávolítására. A csővezetékek tisztításának szakértője. Sörétszórás után sima felületet kaphat bizonyos érdességgel, növeli a permetezési tapadást, javítja a felület minőségét és korróziógátló hatását. Kiváló tisztítási teljesítménye miatt a munkaigényes homokfúvás és drótkefés módszerek elavultak. Ugyanakkor az acélcső sörétfúvó gép csökkentheti a gyártási költségeket és nagymértékben növelheti a teljesítményt.

Az acélcső sörétfúvógép többrétegű cserélhető tömítőkeféket alkalmaz, amelyek teljesen lezárják a lövedékeket. Az acélcsöves sörétszórási gép centrifugális konzolos típusú, új, nagy hatékonyságú, többfunkciós sörétszórásos berendezést alkalmaz, amely nagy sörétszórási mennyiséggel, nagy hatékonysággal, gyors pengecserével, általános csereteljesítménnyel és kényelmes karbantartással rendelkezik.

Az acélcső sörétfúvó gép PLC elektromos vezérlést, légszelepes hengeres pneumatikus be- és kirakodási rendszert, lövedékkel vezérelhető kaput és lövedékszállítást, valamint egyéb hibaészlelést használ az egész gép automatikus vezérléséhez.

acélcső sörétszórási gép szűrőpatronos porgyűjtőt alkalmaz, az egyrészes centrifugális szórófej szabályozható módon és irányba tudja dobni a csiszolóanyagot, és a lövést keringeti. A tömítőgyűrű mérete különböző átmérőjű csövekre állítható, és könnyen cserélhető. A többi felülettisztítási és előkezelési módszertől eltérően a szemcseszórásos eljárás kémiai reakció nélkül nem okoz környezetszennyezést. Az acélcső sörétfúvó gép egyszerűen telepíthető, alacsony költségű és kis helyigényű, nincs szükség gödrökre vagy egyéb nyomócsövekre.