Hogyan válasszuk ki az Önnek megfelelő sörétfúvó gép típusát

- 2021-09-06-

Az áteresztő sörétszórás elsősorban nagy mennyiségű acéllemezt, szalagacélt, mérleget, pótkocsi-raklaphidakat, vázat, radiátort, követ, profilt, profilt, fúrószerszámokat, H alakú acélt, acélszerkezetet, profilt, alumíniumot, acélcső, egyedi lapos termékek, például szögacél, csatornaacél, köracél, rúd, acéllemez, alumíniumlemez, tekercs, szalagacél, vastorony, betonacél és más széles, de nem magas termékek,

 

A horgos típusú sörétszóró gép közepes és kisméretű öntvények és kovácsolt anyagok felülettisztítására vagy erősítő kezelésére alkalmas az öntvény-, építőipar-, vegyipar-, elektromos-, szerszámgép- és egyéb iparágakban. Különösen alkalmas öntvények, kovácsolt anyagok, alumíniumötvözet öntvények és acél szerkezeti részek felülettisztítására és szemcseszórásra többféle változatban és kis tételekben, kis mennyiségű ragadós homok, homokmag és oxidréteg eltávolítására a munkadarab felületéről; hőkezelt alkatrészek kezelésére is alkalmas Felülettisztítás, megerősítés; különösen alkalmas karcsú és vékony falú, ütközésre nem alkalmas részek tisztítására.

 

A lánctalpas sörétszóró gépeket széles körben használják, elsősorban öntödékben, hőkezelő üzemekben, elektromos gépgyárakban, szerszámgép-alkatrészgyárakban, kerékpáralkatrész-gyárakban, erőgépgyárakban, autóalkatrész-gyárakban, motorkerékpár-alkatrészgyárakban, színesfém-öntőgyárakban, stb., lánctalpas szemcseszóró gépek Előnyei a jó tisztítóhatás, a kompakt szerkezet, az alacsony zajszint és a kényelmes használat.

 

A hálószalagos sörétszórási gépet elsősorban vékonyfalú öntvények, vékonyfalú és törékeny vas- vagy alumíniumötvözet öntvények, kerámiák és egyéb apró alkatrészek felületi szemcseszórására használják. Használható mechanikus alkatrészek szemcseszórásos megerősítésére is. A hálószalagos sörétszórási gép jellemzői a jó folytonosság, a nagy tisztítási hatékonyság, a kis deformáció és a gödrök hiánya.