Acélcső belső fali sörétszóró gép jellemzői

- 2021-08-30-

Az acélcső belső fali szórógép jellemzői:

1. Egyszerű működés és nagy kimeneti teljesítmény.

2. Kompakt szerkezet, kifinomult használat és kis helyigény.

3. A szórópisztoly mozgatási módja ki van választva, és a szórópisztoly pontosan és jó helyzetben van elhelyezve.

4. A munkadarabot megdöntjük és öntjük, amivel megtakarítható a magasság, jó a merevsége, és a lövedék könnyen kifolyik.

5. Megmunkálási mód: a 100 mm-nél nagyobb átmérőjű acélcsöveknél munkadarab forgó sörétezést alkalmaznak; A 100 mm-nél kisebb átmérőjű acélcsöveket speciális szórópisztolyokra kell cserélni, és a munkadarabokat forgó sörétes vágás nélkül kell befejezni.

Az acélcső belső fali sörétszóró gép előnyei és hátrányai:

1. A sörétszóró berendezés felfelé irányuló sörétszórási elrendezést alkalmaz. Mivel a cső átmérője eltérő, az acélcső alsó felülete nagyjából azonos magasságban van, amikor a görgős asztalon szállítják. A sörétszóró alulról felfelé vetül. A lövedék és az acélcső felülete közötti távolság alapvetően azonos. A különböző átmérőjű acélcsövek külső felületén azonos befejező hatást fejtenek ki. Biztosítsa ugyanazokat a feltételeket a későbbi permetezéshez.

2. A munkadarab folyamatosan halad át a szemcseszórás gép be- és kimenetén. A rendkívül nagy átmérőjű acélcsövek tisztítására a lövedékek kirepülésének elkerülése érdekében ez a gép többrétegű cserélhető tömítőkeféket használ a lövedékek teljes tömítésére.

3. A centrifugális konzolos típusú új, nagy hatékonyságú, többfunkciós sörétfúvó gépet használják, amely nagy sörétes robbantási kapacitással, nagy teljesítménnyel, gyors pengecserével rendelkezik, és az összes alkatrész cseréje, és kényelmesen javítható.

4. A teljes függöny típusú BE típusú salakleválasztót választják, amely nagymértékben javítja az elválasztás mennyiségét, az elválasztási teljesítményt és a szemcseszórás minőségét, valamint csökkenti a szemcseszórásos berendezés kopását.

5. Ez a gép a PLC elektromos vezérlésére, a pneumatikus szelephenger pneumatikus vezérlő be- és kirakodási rendszerére, a lövedék által vezérelhető kapura és a lövedék szállítására és egyéb hibaellenőrzésekre támaszkodik, és befejezi az egész gép automatikus vezérlését, majd magas termelési sebességgel, jó megbízhatósággal rendelkezik. és vezető fokú automatizálás, stb.

6. A szűrőpatron könnyen regenerálható az impulzus, az érzés vagy a fordított légáramlás kiválasztásával a por tisztításához, és a poreltávolító hatás jó. A szűrőpatronos szűrőpor eltávolítási technológia a zsákos por eltávolításának új generációs terméke, és ez a 21. századi szűrőtechnológia.