Hogyan kell jól karbantartani a görgős szállítószalag sörétszóró gépet

- 2021-08-09-

Napi karbantartás és karbantartás
1. A mindennapi használat során oda kell figyelni, hogy a berendezésen minden ajtó alkatrész be van-e zárva, majd az ajtót be lehet-e kapcsolni.
2. Ellenőrizze a berendezés minden részének kopásálló részeit, és azonnal cserélje ki, ha a kopás meghaladja a szabványt.
3, A poreltávolító csővezeték gázszivárgás-ellenőrzésének jó munkája annak biztosítása érdekében, hogy ne legyen gázszivárgás a normál por eltávolítása érdekében.
4. Ellenőrizze a porgyűjtő szűrőzsákját, hogy nincs-e por és törmelék a szűrőzsákban.
5. A motor csavarjaGörgős szállítószalag sörétszóró gépmeg kell vizsgálni, hogy ne legyen laza.
6. Ellenőrizze az elválasztó szűrőszitáját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e hamu felhalmozódása a szűrőszűrőn.
7. A berendezés védőlemezét ellenőrizni kell, hogy a védőlemez aGörgős szállítószalag sörétszóró gépnem sérül meg.
8. Ellenőrizze a berendezés tabletta-ellátó kapuját, és győződjön meg arról, hogy a tolózár elektronikus vezérlőkészüléke zárva van.
9, A berendezés konzoljának jelzőfényének ellenőrzése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.
10. Ellenőrizze a berendezés minden határértékének kapcsolóját, hogy megbizonyosodjon a normál állapotáról.
11. A berendezések, elektromos készülékek vezérlődobozát rendszeresen tisztítani kell, a felületen lévő port el kell távolítani.
Havi, negyedéves és éves karbantartás
1, A havi teszt
Havonta ellenőrizze a berendezés ventilátorát és légcsatornáját, hogy lássa a kopás mértékét, és a helyzetnek megfelelően cserélje ki. Minden hónapban ellenőrizze a sebességváltó alkatrészeit, ellenőrizze, hogy normális-e a működése, használható-e a lánc kenési karbantartására. Minden hónapban ellenőrizze, hogy a berendezés csatlakozó részei nem lazultak-e meg, és a helyzetnek megfelelően húzza meg őket.
2, A negyedéves teszt
Negyedévente ellenőrizze a ventilátor, a kattanás, a lánckerék és más alkatrészek csavarjainak meghúzását. Negyedévente ellenőrizze a motor csapágyait és az elektromos vezérlődobozt, valamint a kenés karbantartását. A görgős szállítószalag sörétszóró gép főcsapágyának zsírcseréjét negyedévente el kell végezni. A védőlemezGörgős szállítószalag sörétszóró gépnegyedévente ellenőrizni kell, és a súlyos kopást időben ki kell cserélni.
3, Az éves teszt
Minden évben a berendezés összes csapágyát ellenőrizni és kenni kell. Minden évben ellenőrizni kell a berendezés összes elektromos csapágyát. Minden évben ellenőrizni kell a porgyűjtő zsákját. Ha sérülés van, ki kell cserélni. Évente ellenőrizze a belső védőlemez helyzetét a berendezés kidobó területén, és komoly kopás esetén időben cserélje ki.
Legyen szó napi, havi, negyedéves vagy éves, fontos megszokni a rendszeres, rendszeres ellenőrzést, rendszeres kenést, rendszeres tisztítást és rendszeres karbantartást.Görgős szállítószalag sörétszóró gép. Mindaddig, amíg ezeket a rendszeres karbantartásokat jól el lehet végezni.