Ötféle sörétfúvó gép

- 2021-07-12-

1.Lánctalpas sörétszóró gépalkalmas kis és közepes méretű termékek felülettisztítására, megerősítésére. A tisztítandó termékeknek öntvényeknek és hőkezelési eljárásoknak kell lenniük, amelyek egy darabja nem haladja meg a 200 kg-ot. A berendezés önálló gépekhez és támogató létesítményekhez használható. Felhasználási terület: öntvények rozsdamentesítése és simítása, precíziós megmunkálás és nagy pontosságú acélöntvények. Távolítsa el a felületi oxidréteget a hőkezelési folyamat részeiről, öntvényeiről és acélöntvényeiről. Szabványos alkatrészek rozsdamentes kezelése és előkezelése.

 

 

2.Horog típusú sörétszóró gép. Szabványos sörétszóró gépként a horgos típusú sörétszóró gép nagy teherbírással rendelkezik, akár 10 000 kg-ig. Ez a fajta sörétfúvógép nagy termelékenységgel és nagy koordinációs képességgel rendelkezik. Ideális tisztító és erősítő gépészeti berendezés. Elsősorban különböző közepes és nagyméretű öntvények, acélöntvények, hegesztési varratok és hőkezelési folyamatrészek fémfelületének kezelésére alkalmas, beleértve a könnyen törhető és szabálytalan termék munkadarabokat is.

 

 

 

3.Kocsi típusú sörétszóró gép. A kocsi típusú sörétszórási gép elsősorban nagy, közepes és kisméretű termék felülettisztító munkadarabok tömeggyártására alkalmas. Az ilyen típusú gépek és berendezések alkalmasak dízelmotorok főtengelyéhez, sebességváltó fogaskerekeihez, impulzuscsillapító rugókhoz stb. Széles körben használják a kovácsolásban és a gépgyártásban. Jellemzői a magas gyártási hatékonyság, nagyon jó tömítő hatás, kompakt szerkezet, kényelmes alkatrészek be- és kirakodás, valamint magas technológiai tartalom.

 

 

 

 

4. Acélcső belső és külső fali sörétszórás. A sörétszórásos technológia a henger belső üregének tisztítására szolgál, amely egy új típusú sörétszórásos tisztítóberendezés. Légkompressziót használ hajtóerőként a lövedék felgyorsításához, bizonyos mennyiségű mechanikai energiát generál, és az acélcső belső üregébe permetezi. Amikor az acélcső a szórópisztoly kamrájában van, a szórópisztoly teljesen automatikusan belenyúlik a megfelelő acélcsőbe, és a szórópisztoly balra és jobbra mozog az acélcsőben, hogy többszörösen permetezze és tisztítsa meg az acélcső belső üregét. irányokat.

 

 

 

 

5. Sörétes robbantógép. A nagysebességű művelet teljes folyamata során a közúti sörétfúvó gép a motor által meghajtott sörétszórási kereket használja a centripetális erő és a szélsebesség előidézésére. Amikor egy bizonyos részecskeméretű befecskendező kereket befecskendeznek a befecskendező csőbe (a befecskendező kerék teljes áramlása manipulálható), az felgyorsul a nagy sebességű forgó sörétfúvóhoz. A szemcseszórás után az acélszemcse, a por és a maradék együtt visszatér a visszapattanó kamrába, és eléri a tárolótartály tetejét. A közúti szemcseszórásos gép poreltávolító berendezéssel van felszerelve a tiszta építkezés és a nulla szennyezés biztosítása, a hatékonyság javítása és az ökológiai környezet védelme érdekében.