Milyen sörétszórásos géppel végezzünk I Beam-et

- 2021-07-05-

Méretbeli jellemzői miatt az I-gerendákat többnyire görgős átvezetésre használjáksörétfúvó gépek. A görgős áteresztő sörétszórási gépeket kifejezetten acél acélszerkezetű acélcsövek és más nagy anyagok tisztítására használják.
Aátmenő típusú szemcseszóró gépfolyamatosan dolgozhat az acéllemezek, acélanyagok, acélgerendák, profilacélok, acélcsövek, acélöntvények és egyéb acélanyagok folyamatos rozsdamentesítésében, tisztításában és előkezelésében. A művelet egyszerű, csak töltse be az acélt a gépbe, nyomja meg a start gombot, rövid idő elteltével a rendszer automatikusan kirakja a feldolgozott anyagokat, vagyis a teljes tisztítási folyamat befejeződik, és eltávolítja az összes port és maradék sorját. . Az átgördülő szemcseszórási gép automatikusan elvégzi a céltisztítási feladatot, ami nemcsak a kézi tisztítás munkaintenzitását csökkenti, hanem javítja a tisztítási hatást és nagymértékben javítja a munka hatékonyságát is. Ugyanakkor, mivel a gépészeti berendezések acélból készülnek, a kialakítás ésszerű. Még ha a berendezés hosszú ideig működőképes állapotban van is, nem okoz súlyos meghibásodást és hosszú élettartamú. Az acélöntőiparban nélkülözhetetlen tisztítóberendezés.
Aáteresztő sörétszóró gépporeltávolító berendezéssel van felszerelve, így nem kell attól tartani, hogy a kiütött szennyeződések felhalmozódnak vagy elrepülnek. A poreltávolító eszközzel hatékonyan tudja betölteni a környezetvédelem szerepét, ugyanakkor a gépet normálisan tudja működtetni. A túlzott por könnyen a gép eltömődését és veszélyét okozhatja. Ezen túlmenően, amikor a szemcseszóró gépen dolgozik, ügyeljen a működési előírásokra, hogy elkerülje a biztonsági problémákat.





Olvass tovább
Q69 acéllemez és I-sugaras sörétszóró gép