Az acélszerkezet tisztítására használt Q6916 szemcseszóró gépet Argentínába küldték

- 2021-07-03-

Június 29-én a gyártás és az üzembe helyezés aq6916 sorozatú görgős sörétes szórógépaz argentin ügyfél által testreszabott, elkészült, berakodása és kiszállítása folyamatban van.

Az ügyfél ezt mondtasörétszóró gépelsősorban az acél szerkezeti részek rozsdásodásának megszüntetésére, a munkadarab felületi feszültségének növelésére és a munkadarab korrózióállóságának javítására szolgál. Ezeket a szemcseszórt acél szerkezeti részeket gyárépületek építésére használják majd fel.

 

Puhua Nehézipari Csoport Sörétszórásos Gépgyártó Műhely

 

 

 

A munkások a sörétrobbanó gépet töltik be a konténerbe

 

A konténer meg van töltve, hamarosan kiszállításra kerül

 

 

Q69 Steel Profiles szemcseszóró gépekfémprofilokról és fémlemez alkatrészekről történő vízkő és rozsda eltávolítására szolgálnak. Ez vonatkozik a hajózás, autók, motorkerékpárok, hidak, gépek stb. felületi rozsdásodására és festésére. A görgős szállítószalag és a megfelelő keresztirányú szállítószalag kombinálásával az egyes folyamatlépések, például a robbantás, a konzerválás, a fűrészelés és a fúrás összekapcsolhatók.

Ez rugalmas gyártási folyamatot és magas anyagkibocsátást biztosít.

 

A Qingdao Puhua Heavy Industry Group 50 000 négyzetméteres sörétfúvó gépek professzionális gyártója. Fémfelületkezelési megoldásokat tudunk biztosítani az Ön igényei szerint. Sok egyiptomi cég vásárolta meg berendezéseinket. Választásuknak köszönhetően jobb szolgáltatással fizetünk. A világ minden tájáról érkező barátokat is szívesen látjuk gyárunkban.

 

Olvass tovább

Q69 acéllemez és h sugárszóró gép